Se hit pingisfantaster!

Nu har du som är medlem i en bordtennisförening som tillhör Sydöstra Götalands Bordtennisförbund möjlighet att till en mycket reducerat kostnad tillsammans med andra från distriktet uppleva EM i Malmö den 15-16 september.

 

För att göra det möjligt för fler att kunna uppleva EM i Malmö på hemmaplan har styrelsen för Sydostpingis beslutat erbjuda biljetter, middag och medverkan vid våra planerade inspirationsföreläsningar. Detta till den mycket reducerade kostnaden 200 kr per person. Erbjudandet gäller för max 2 personer/förening.

I kostnaden ingår:
Entrébiljett till 2 dagar (15-16/9)
Deltagande vid inspirationsföreläsning
Gemensam middag fredag kväll 15/9

Vi träffas den 15 september runt lunchtid i Malmö arena (adress: Hyllie stationstorg 2). Närmare program kommer i början av september.

I första hand erbjuder vi biljetter och middag till 2 personer/förening. Vill man endast medverka en av dagarna, så är även detta okej, under förutsättning att man även deltar vid föreläsningen.

Det här är vad som gäller:

  • Du skickar din intresseanmälan till oss via nedanstående länk
  • I samband med intresseanmälan får du en bekräftelse att vi tagit emot din intresseanmälan
  • Vi tar emot anmälningar i turordning. Vi har ett maxantal vad gäller totala antalet deltagare så din intresseanmälan betyder inte att du erbjudits plats till reducerad kostnad förrän du fått erbjudande att delta
  • Om det finns platser kvar sker tilldelning av entrébiljetter samt deltagande vid middag i turordning efter när man anmält intresse.

  • Om du efter intresseanmälan erbjuds en plats skall betalning vara Sydostpingis tillhanda senast den 10 september.

  • För att Sydostpingis ska stå för kostnaderna är kravet att man medverkar på föreläsningen alt. annan organiserad gruppdiskussion

Frågor

Frågor besvaras via mail på kansli@sydostpingis.se